Keep healthy by keeping fit!

Gratis trainingsschema, voedingsschema en begeleiding

Fitness

De fitness is elke dag open van 7u30 tot 23u15. Trainingsschema, begeleiding, opvolging en voedingsschema zitten INBEGREPEN in het abonnement. 

800 vierkante meter heerlijk fitnessplezier en dit in een fitnesszaal uitgerust met de nieuwste en modernste toestellen van Life Fitness. Dat is Keep Fit in Oostrozebeke. Deze sportieve locatie biedt een volledige lijn van krachttoestellen speciaal ontworpen om met een correcte lichaamshouding alle belangrijke spiergroepen te trainen. Je vindt er gesofisticeerde cardio-apparatuur en een deskundig begeleider staat klaar om je advies te geven tijdens je workout. 

Ieder lid van Keep Fit heeft recht op een VOLLEDIGE LICHAAMSANALYSE. Dit gebeurt aan de hand van een professionele Tanita weegschaal en via huidplooimetingen en omtrekmetingen. Op basis daarvan wordt je persoonlijk trainingsprogramma samengesteld. Opvolging (nieuwe metingen, schema, ...) zitten ook inbegrepen in het abonnement. 

Leden kunnen elke dag trainen tijdens de openingsuren van 7u30 tot 23u15.

Opgelet: Niet-leden kunnen zich inschrijven tijdens de uren van de fitnessbegeleider: Maandag tem donderdag van 9u - 12u en van 17u- 21u, vrijdag 17u - 21u. (uurrooster&tarieven)

top